banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Mc Lintock Syrian Latakia 50 g

Mc Lintock Syrian Latakia 50 g

A kézzel válogatott kis méretű szíriai Latakia-dohánylevelek adják a jellegzetes egyéni ízét. Mahagóni színű illatos Burley, a fényes Virginia és a szíriai Latakia csodálatos keveréke adja lágy és finoman könnyű ízét.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
fisherman76
fisherman76 képe
Késő bánat

Nos,igen!2020 júliusát írjuk és legjobb tudomásom szerint nálunk már legalább két éve nem kapható.Ami igen nagy kár,mert nekem nagyon bejött!Minden tulajdonsága rendben van (vágat,égés,kondenztermelés),bár az állaga csontszáraz volt,mikor kibontottam a csomagot.Ez azért lehetett,mert Miskolci Egyetem trafikjának legmélyéről került elő,mintegy véletlenül.Visszanedvesítés után viszont olyan remek étcsokoládé ízeket produkált,amilyet latakos dohánynál még nem tapasztaltam.A fajtára jellemző parfümös mellékíz is (amit mellesleg ki nem állhatok) sem volt jelen,szerencsére.Nagyon kevés hamu és kondenz a végén,és némi fájó nosztalgia,hogy megint szegényebbek lettünk egy jóféle szívnivalóval,mert nálunk már nem kapható.Esetleg külföldről rendelhetünk,bár már az sem biztos.

Jack Sparrow
Jack Sparrow képe
Bizony ám!

Csatlakozom Fisherman Barátom véleményéhez!
Nekem is csak egyszer volt szerencsém ehhez a remek termékhez, de nagyon kellemes emlékeim vannak róla!
Nagy kár, hogy ez is eltűnt a hazai palettáról!

Más:
Elovasva Fisherman hozzászólásait a dohánytartóról és a tömködőről, meglepetten tapasztaltam, hogy a termékek fotói nem jelentek meg. Androidos eszközről léptem be. Mi lehet a hiba?

Wulfgar
Wulfgar képe
Első latákiás dohány amit

Első latákiás dohány amit próbáltam, egyáltalán nem hölgybarát, a szobát evakuálni kell előtte :D
Nagyon erős füstös ízű ami eléggé fejbe vág,enyhe mazoizmus figyelhető meg a latákiás dohányt szívók között :D
Amióta szívtam mást ami sokkal kellemesebb, lágyabb (Peterson Wild Atlantic) azóta nem vettem azonban egész jónak és szívhatónak találom a latakosok között.

Bolyky
Bolyky képe
Már egy éve is van, hogy ki

Már egy éve is van, hogy ki akartam próbálni a latákiát, eddig még nem volt vele dolgom. Rendeltem is ebből a dohányból pár csomaggal abba a nemzetibe ahova járok (rajtam kívül nem igen van a aki innen pipa dohányt venne) bízva abban, hogy ízleni fog és nem marad a bolt nyakán a cucc. Első élményem brrrrr, az az illat, orr facsaró hullaszaghoz hasonlító valami, talán nem is nevezhető illat kategóriának. Visszafogott lélegzettel tömtem meg az egyik tajték betétes pipámat közben azon gondolkodva el tudom-e majd szívni a tömetet (sajnos előtte olvastam latákiáról olyan véleményt is hogy nem a szívható dohányok egyike). Na mindegy, megtömtem és leültem a teraszra, lesz a mi lesz. A pipa meggyújtása után elkezdtem pöfékelni és kellemes íz terjedsz szét a számban, a füstje is kellemesen fűszeres (csak akkor lehetett újra hulla szagot érezni amikor bele fújtam a pipába, azt hiszem ennél a dohánynál inkább csak szívni fogom a pipát mint fújni). Megtetszett ez a dohány (öröme ez a dohány boltnak is). Az asszony azért jelezte hogy ez a dohány sokkal büdösebb a többinél – jelzés ez nekem arra, hogy bent a cserépkályhán ücsörögve este 10-kor inkább Jacarandára gyújtsak rá mint syrian latákiára, nem baj, megmarad ez teraszon ücsörgő dohánynak, főleg amikor esik az eső és lehet mellette merengeni az élet dolgairól.

G.I.1974
G.I.1974 képe
Csere-bere

Üdv mindenkinek!
Ma vettem ebből a dohányból egy csomaggal. Nagyon kíváncsi voltam már a latakia ízére,ezért szántam rá magam. Biztosan az én hibám,de nagyon messze áll tőlem ez az ízvilág. Olyannyira,hogy félig sem tudtam elszívni a tömetet. Ezzel nem a dohányt akarom minősíteni,csak egyszerűen nekem nem jön be az ami másoknak,úgy,mint pl. Sharon Stone :).
Jártam már úgy dohánnyal,hogy az első néhány tömetnél még idegenkedtem az ízétől,de végül megszerettem (pl.Black and Bright). Ezzel a dohánnyal viszont nem tudok mit kezdeni.
Szóval az ok,amiért írok: Ha valaki szeretné megkapni,szívesen elcserélem másmilyen dohányra. Csak egy tömetnyi hiányzik a csomagból. Ha érdekel a csere,akkor itt vagy alábbi e-mail címen várom az érdeklődőket. (thelazyman6130@gmail.com)
Köszönöm,hogy szántál rám egy kis időt!

Vackor
Vackor képe
Mc Lintock Syrian Latakia

Két vélemény olyan pipatársaimtól, kiknek véleménye számomra mértékadó:
- A szír latákiának klasszisokkal jobb illata van, mint a ciprusinak. Viszont nekem a ciprusi íze sokkal, de sokkkkal jobban bejön: lágyabb, földiesebb, édesebb, teltebb. Ez a szír illatban jobb, de az íze laposabbnak tűnik, már-már kesernyés.
- Az igen erős latakos mezőnyben ez egy kellemes középszer.

Az én véleményem szerint egész jól eltalált keverék. Az ár-érték aránya teljesen rendben van! A latákiával ismerkedők számára is jó választás, de tapasztaltabbaknak sem okoz csalódást!
Délutáni sétához ajánlom, esetleg egy vízparti üldögéléshez, horgászathoz sem rossz.

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés