banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Vauen Nuss 50 g pipadohány

Vauen Nuss 50 g pipadohány

Dió ízű gyümölcsaromás dohány.
Duplán erjesztett fekete Cavendish, Burley-vel, és nyomokban arany Virginiával. A különböző méretre vágott dohány garantálja a hűvös égést. Finom, fűszeres mogyorós csokoládé adja a keverék jellegzetes ízét.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
Jack Sparrow
Jack Sparrow képe
Majdnem

Pár esztendővel ezelőtt volt szerencsém kapni ebből a remek kis dohányból egy fél dobozzal. Íze-aromája-illata nagyon jó volt. Remekül lehetett tömni és az égési tulajdonságai is jók voltak. Nem kelett bűvészkedni vele pöfékelés közben.
Aztán ugye "jó" hazai kereskedelmi szokás szerint el is tűnt a boltokból.
Nekem viszont hiányzott, úgyhogy megkértem egy barátomat aki Hollandiában dolgozik, hogy legyen kedves és hozzon nekem egy dobozzal. Hátha ott kapható.
Már ott sem kapható. Úgy látszik, a gyártó is levette a palettáról.
De helyette hozta ezt: http://www.pipe-shop.net/Shop/cgi-bin/his-webshop.cgi?f=NR&c=TAB7&t=arti...
Majdnem ugyanaz. Az illat teljesen rendben van. A dobozt felbontva olyan, mintha egy svájci pralinés dobozba szimatolnánk bele. Az íz is kiváló, bár halványuló emlékeim szerint kicsit eltér az előző dióstól. De ettől még egyáltalán nem rosszabb, csak valamivel több odafigyelést igényel az égve tartása.

fisherman76
fisherman76 képe
Részemről

Nos,igen:a kalóz megint igazat szólt,mert az általa említett diós dohány(Mellow Nut nr 07.) bizony remek szívnivaló!Minden jellemzője kiváló,ráadásul tényleg diós íze van,meg valami,amit elsőre nem tudtam azonosítani,de aztán beugrott:szilva!Remekül kiegészítik egymást,igen hamar bele lehet szeretni.Ami viszont érdekes lehet:a tömet legvégén az utolsó pár slukknak már elég kellemetlen,kátrányszerű szaga van,jelezvén a közeli búcsút.Ilyenkor már érdemes letenni a pipát,úgyis szépen porrá égett az egész tömet,nem vész kárba semmi.A filter viszont rendesen koszos lesz,de ez már tényleg csak szőrszálhasogatás...

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés