banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Mac Baren Dark Twist 50 g pipadohány

Mac Baren Dark Twist 50 g pipadohány

Gondosan válogatott Virginiai és eredeti Mac Baren Cavendish dohányok egyedülálló keveréke, melyet az összesodort egész Virginia dohánylevelek tesznek különlegessé - ezeket a rudakat vágják össze kézzel. Természetes édes ízű.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
fisherman76
fisherman76 képe
Füstölgő tallérok

Csokibarna csomagolás,Dark Twist fantázianév,és az egyszeri pipás máris valami csokoládés,rumos finomságra asszociál.Aztán meg jól meglepődik,amikor egy abszolút natúr,ízesítetlen dohányillat csapja meg az orrát,de még jobban elámul a dohány formája láttán.Mert kérem itt kb.5 forintos nagyságű,korong alakúra préselt "érmék"fogadnak,melyeket meglepően sokféle módon lehet (leginkább nagy kazánterű)pipánkba tömni.
Nosza,rögvest elő is kaptam saját kezűleg felújított Mastas Made in London feliratú pipámat(ezüstgyűrű is dísziti) és bizony mondom,kiváló párost alkotnak!Ami az ízeket illeti:semmi sallang,csak a dohány eredeti ízei játszanak,melyek leginkább ugyanezen gyártó Scottish Blend Mixture-jére emlékeztetnek.Persze más szólamban,mert amíg fent említett társa szivarszerű érzetekkel kényeztet,addig a Dark Twist a ropogós kenyérhéj,és a kissé megégett kalácstészta(?)ízeit varázsolja nyelvünkre.Édességről szó sincs,illetve mégiscsak:kb.a tömet egyharmadánál jelentkezik az első halvány virginia-érzet,hogy majdnem azonnal el is tűnjön,majd rapszodikusan vissza-vissza térjen.És,hogy milyenek az égési tulajdonságai?Túlzás nélkü állíthatom,hogy több,mint kiválóak.Könnyen gyullad,hozzányúlni alig-alig kell,kondenzátummal csak futólag találkoztam.Az újragyújtásokról semmit nem tudok,mivelhogy egy-két alkalmat kivéve nem volt rá szükség!
Végezetül a sok jó mellett egy aprócska negatívum:viszonylag lassú tempó mellett is hajlamos forróra izzítani még a vastagabb pipák falát is ezért ajánlott a lassú,körültekintő szipákolás.Cserébe viszont páratlanul hosszú idejű égéssel hálálja meg figyelmességünket.Jó ismerkedést kívánok!

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés