banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Mac Baren Golden Ambrosia 50g

Mac Baren Golden Ambrosia 50 g pipadohány

A legkiválóbb dohányok garantálják ezen aranysárga kompozíció lágyságát és aromás jellegét. Felejthetetlen mind íz, mind illat tekintetében. Köszönheti ezt elsősorban az érett dohány gondosan válogatott elegyének. Nagyon könnyű tömést biztosít, egyenletesen, jól ég.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
fisherman76
fisherman76 képe
Non plus ultra

Igen,igen,igen.Ez bizony nálam a "mindent vivő sláger",a tökéletes(vagy ahhoz igen közeli)dohány!Íz,illat,égési tulajdonságok:mind jeles.Édes fenyőméz,valami madártejes lágysággal kombinálva anélkül,hogy túlságosan szirupos lenne.Kondenzátum sehol.Egyszerűen nem tudok betelni vele.Bár társaságba is kiválóan alkalmas,mégis teljes figyelmet érdemel.Jómagam épp ezért csak magányosan élvezem kiváló adottságait.Fogyasztásakor még azt sem szeretem,ha hozzám szólnak és megzavarnak a transzban, amibe füstölése közben kerülök.Bizonyára minden pipás ismeri ezt az érzést,és van olyan kedvence,amely előidézi ezt az állapotot.
Természetesen külön beállított pipám van hozzá:egy fekete homokfúvott fejű,világosbarna szárú Mr.Brog márkájú,közepes kazántérrel.Egyetlen hibája van a Golden Ambrosiá-nak:a csomagolása.Kimondottan egyszerű,már-már puritán,amolyan "tizenkettő egy tucat"-stílusú,de tartalmához mindenképpen méltatlan borzadály.Szerintem feltétlenül megérdemelne egy tetszetős kis grafikát a Springwater,vagy a Radford-féle Rum Royal stílusában.
Leginkább tavasz végére,ill.nyár elejére ajánlom kóstolgatni,bár jómagam bárhol,bármikor rágyújtanék.Éjszakára,esős napokra azonban nem való.Túl könnyed és játékos a sötétséghez és a komor gondolatokhoz.Ez a napfény és a nevetés dohánya.
Búcsúzóul csak annyit,hogy aki még nem kóstolta,az sürgősen sziveskedjen pótolni!Mert(nálam mindenképp)ez az "egy dohány mind felett..."!!!Jó füstölést!

fater
Golden Ambrosia

Üdv Fisherman76!

Nálam van egy 100gr-os doboz,ha igényt tartasz rá üzenjél.
Nekem a problémám a dohánnyal,hogy kicsit gyenge,nikotinban szegény.Egyébként az égése és az íze szenzációs ahogy állítod.Próbáltam a többit keverni burly-periq-kentucky-val,de szerintem az utánozhatatlan íze miatt kár belenyúlni a gyári mixbe a nikotin fokozásáért.
Az említett doboz legalább 6-7 éves,úgyhogy nagyon jól megérhetett.
Most a napokban bontottam egy Dunhill royal yacht-ot,egy pipatársnál megmaradt és gyorsan rácsaptam.Van vagy tizen pár éves gondolom!Hát ha le tudnám írni az élményt,egy másik dimenzió.A külömbséget tudom,mivel Peterson ROYAL-t és Paddingtont-dark plug stb: füstölök,de a véleményem, az érett dohány a jó füst.

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés