banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Danish Black Vanilla 40 g pipadohány

Danish Black Vanilla Pipadohány 40g-os kiszerelésben: Fekete Cavendish dohány egy csipetnyi Burleyvel ízesítve. Különösen puha és gazdag vanília aromával.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
jacek67
Érdeklődnék, hogy mikor lesz

Érdeklődnék, hogy mikor lesz újra.
Amúgy mindenre az elfogyott van már hosszú ideje kiírva.
Mikor lesz készlet töltés?
Üdv, Jacek

Jack Sparrow
Jack Sparrow képe
Hogy mikor lesz?

Helló Jacek!

Itt majd akkor lesz ismét kapható bármilyen dohány, ha a jelenleg regnáló "hatalmat" végre visszaküldik oda ahová való.
Ugyanis, nekik köszönhetően már csak a "nemzeti" dohányboltokban lehet bármilyen dohányterméket (legálisan) forgalmazni.

jacek67
És pipák tájékán? Üdv, Jacek

És pipák tájékán?
Üdv, Jacek

Jack Sparrow
Jack Sparrow képe
Pipák tájékán...

Helló Jacek!

A pipakínálat kérdésében már tényleg az oldal üzemeltetője az illetékes.

Szia!

Vackor
Vackor képe
Vaníliább a vaníliánál

Ha valami vanília, akkor ez vanília, vagy még vaníliább. Rettentő vaníliás :-) Finom, sűrű, krémes, de ha valaki mohó, az eltelik vele és egy doboznyit sem tud végigszívni belőle. Ezért elsősorban a vaníliás dohányok rajongóinak ajánlom, akik meg tudják állni, hogy két tömet után valami mást, valami gyümölcsöset, vagy valami natúrat szívjanak. Például egy Stanwell Kir&Apple után nagyon finom tud lenni és ez viszont is igaz!
A frissen bontott dobozból kivett dohányt érdemes egy kicsit szárítgatni. Eközben illata betölti a szobát - mit szobát, egy sportcsarnokot is, birkózóedzés után! - és már előre örülhetünk a pompás füstnek. Érdemes egy kicsit lazábbra tömni és inkább menet közben tömöríteni rajta, ha kell. Egy kávé remek választás hozzá. Egy kávé, cukor nélkül, mert aki cukrot tesz a kávéba, az inkább egyen csokit és feküdjön le időben! Egy kávé, éspedig valami manufaktúrából, ahol saját pörkölésű kávét kaphatunk, amit frissen főzhetünk magunknak.
Teraszon is kellemes élményt ad, vagy a kertben üldögélve. Merthogy ez egy üldögélős dohány. Ne sétáljunk vele, mert erre a dohányra figyelni kell. Minden szippantás vaníliás, de másképpen vaníliás. Érdemes felfedezni, hogy a kissé intenzívebb égés, vagy a visszafogott lassú parázs hozza-e azokat a zamatokat, melyek közelebb állnak egyéni ízlésünkhöz.
És még egy dolog. Akinek eddig nem volt külön vaníliás pipája, ezután lesz egy. Mindegy mit szívott belőle korábban :-)

fisherman76
fisherman76 képe
Régi

Egyetértek a fentiekkel,bár Én még kb.10 éve próbáltam ezt a dohányt.Kezdő pipásként el voltam ragadtatva tőle,és kellemes emlékeket őrzök róla.De az is igaz,hogy azóta sem éreztem késztetést az ismétlésre.Érdekes...

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés