banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Pipadohány tartó - 100 grammos, akril

Pipadohány tartó - 100 grammos, akril

Kb. 100 gramm (60ml) pipadohány tárolására alkalmas akril dohánytartó doboz. Légmentesen záródó fedővel, a dohány megfelelő páratartalmának megtartása elősegítésére.

Magassága: 9 cm
Átmérője: 10 cm

Listaár: 2.925Ft
itt csak: 1.895Ft
fisherman76
fisherman76 képe
Majdnem

Praktikus tároló doboz,amelyre rápillantva mindig láthatjuk,hogy mennyi dohány van még benne.Ennyiben jobb,mint egy átlátszatlan (mondjuk fából készült) dohánytartó.Az is előny,hogy műanyagból készült,mert a benne tárolt dohány illatát nem veszi át.Elég egy mosószeres,melegvizes öblítés,és máris mehet bele egy teljesen más karakterű szívnivaló.Ami a légmentes zárást illeti:valóban szorosan zár a teteje az összenyomható fogantyúnak és a szilikon tömítésnek köszönhetően.A műanyag tető két félköre középen viszont nem zár tökéletesen,ami zárt állapotban,oldalról látszik is.Egy-két milliméteres résről beszélünk csak,de tudjuk,hogy mit is jelent ez...Pár hét alatt észrevehetően szárazabb lesz benne a dohány,ezért megvásárlása előtt mérlegeljünk!

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés