banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

BLITZ pipafilter 9mm - 200 db-os

BLITZ pipafilter 9mm - 200 db-os

BLITZ system pipafilter - aktívszén-szűrő 9mm-es pipába. Mindkét vége kerámiával zárt. Használata sokkal egyszerűbb, könnyebben lehet szívni, mégis hatékonyan csökkentik kátrány és a nikotin káros hatását, nem nedvesedik, a dohány valódi ízét élvezheti - így kellemesebb lesz a dohányzás élménye.
200 darabos kiszerelésben - nagyobb kiszerelésben kisebb a költsége a pipázásnak.
Svájci minőség!

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
fisherman76
fisherman76 képe
A legjobb

Különösebb dícséret,leírás nem is kell a Blitz filterekhez,mert itt fentebb benne van a gyári ajánlóban minden fontos információ.Egyedül a "nem nedvesedik"kijelentés nem állja meg a helyét:igenis nedvesedik,mint minden filter,amelyet pipába raknak és utána dohányt égetnek benne.Legfeljebb jobban felszívja a kondenzátumot mint más filterek,és nem is dagad bele a pipaszárba,köszönhetően a kiváló minőségű papírnak amelyből készül.Az ára pedig-szerintem-itt a legjobb,ezért is szereztem be egy ilyen nagy csomaggal.A rendelés mellé kapott ajándékot pedig ezúton is köszönöm!

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés