banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Stanwell pipa Trio 63 Brown Polish

Stanwell pipa Trio 63 Brown Polish

Ez a Stanwell Trio pipa bruyere (Briar, hanga, amit helytelenül fordítanak úgy is: rózsafa, vadrózsa) gyökérből készült polírozott barna színű pipafej, filter nélkül, enyhén hajlított szárral, fekete, nyerges akril szopókával és közepes kazánmérettel. A szárat két ezüst színű gyűrű között egy borostyán színű akril-gyűrű díszíti. Freehand megjelenésű pipa.
Méretek:
A pipa hossza: 141 mm
A pipafej magassága: 44 mm
A kazán mélysége: 37 mm
A kazán szélessége: 17 mm

Listaár: 79.189Ft
itt csak: 67.311Ft
fisherman76
fisherman76 képe
Majdnem ugyanez

Bizony,nekem is van egy ilyenem,fekete,homokfúvott változatban és az egyik kedvencem minden pipám közül!(Ja,az enyém 9mm-es szűrős).Nevetséges áron jutottam hozzá a Vaterán,ráadásul sosem volt használva!Én bezzeg rögvest befogtam,mégpedig latákiás dohányokra állítottam be.Kidolgozása szemet gyönyörködtető,szinte alig van súlya és a fogása is nagyon kézreálló.A plateau kialakítású kazánperem meg a gyengém:mindig levesz a lábamről!A kazántér ugyan lehetne egy hangyányival szélesebb,de így is kiválóan funkcionál.Bátran ajánlom minden pipatársamnak aki szeretne megfizethető árú,elegáns,de mégis minden társaságba remekül illő pipát birtokolni.Köszönet a dánoknak!

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés