banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Stanwell pipa Vario 88

Stanwell pipa Vario 88

Ez a Stanwell Vario pipa Bruyere (Briar, Hanga-gyökér, amit helytelenül fordítanak úgy is: rózsafa, vadrózsa) gyökérből készült részben polírozott részben pedig homokfúvott pipafejjel, 9mm-es filterrel, közepes kazánméretű, fekete akril szopókával és egyenes szárral.
Méretek:
A pipa hossza: 145 mm
A pipafej magassága: 47 mm
A kazán mélysége: 39 mm
A kazán szélessége: 18 mm

Listaár: 58.289Ft
itt csak: 49.546Ft
fisherman76
fisherman76 képe
Kettő az egyben

Legutóbbi szerzeményem,melynek láttán egyik szemem sír,a másik nevet.Mert nagyon szeretem a homokfúvott pipákat,de ennek a megmaradt eredeti mintázata is gyönyörű!Csak az vigasztal,hogy minden tekintetben hibátlan a kidolgozása a csutorától egészen a pipafejig.A furat tökéletes helyen érkezik a kazántérbe,ami pedig nem mindig törvényszerű az olcsóbb kategóriákban.Persze vannak ennél olcsóbbak is,de ez a darab nagyon is megéri azt a pár plusz ezrest.Már csak egy hozzá illő dohányt kell találnom,de ez legyen a legnagyobb gondom!Örök darab lehet minden gyűjteményben a klasszikus biliárd formájával,szemet gyönyörködtető kidolgozásával.Hiába,a dánok tudnak valamit!

Vackor
Vackor képe
Kettő az egyben

Sok örömed legyen benne!
Azért azt lássuk be, egy biliard furatát elrontani már-már művészet :-) De ilyen szépen megmunkálni az is művészet ám! Jó szemmel választottál és reméljük hogy neked is örök darab lesz, sőt unokáid is élvezhetik majd!

fisherman76
fisherman76 képe
Köszi

...a jókívánságokat!Igyekszem jó gazdája lenni,hogy sokáig szolgáljon.Ami a melléfúrást illeti:nem véletlenül hoztam szóba,dacára az egyszerű formának.Van egy hasonló Szabó-billiardom,ami csúnyán el lett "tájolva",és működik ugyan,de a tökéletesség érzete már odavan.Pedig egy külső szemlélő nem is sejti a hibát...De azért így is szeretem.

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés