banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Savinelli pipa Trevi 616

Savinelli pipa Trevi 616 bruyere gyökérből készült polírozott pipafej, hajlított szárral, 9mm-es filteres, fekete akril szopókával. A szárat egy ezüstgyűrű díszíti. Közepes kazánméretű.

Szállítási idő: 5-8 nap.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
fisherman76
fisherman76 képe
Nem kezdőknek való

Kiváló minőségű pipa, a világhírű Savinelli nehézbombázója.Nekem ugyanilyenem volt,csak fekete,homokfúvott változatban.Megvásárlását kizárólag veterán,öreg rókáknak ajánlom,akiknek még az ereiben is tömény nikotin csordogál.Mert a kazántér bizony nem közepes,nem nagy,hanem egyenesen hatalmas!Ez nem is lenne baj,hanem azt érdemes tudni,hogy egy ekkora kazánban a fél gombostűfejnyi parázs (ami a kívánatos méretű lenne) nagyon hamar önállő életre kel,ami miatt igencsak nehéz lesz kontrollálni.És onnan már csak egy lépés a túlhevülés,a csípős,maró füst,stb.Kezdőknek akár nikotinmérgezést is okozhat az a tekintélyes mennyiségű dohány,ami belefér,nem beszélve az időről,ami a végigszívásához kell.És nincs benne prekarbon sem,ami segíthetne az ideális szénréteg kialakításában.Ez egy Savinelli-jellegzetesség,ami szintén nem zölfülűeknek való...Én ezek miatt adtam el saját Trevimet,pedig már 18 éve pipázom.Szóval csak óvatosan!

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés