banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Savinelli pipa Trevi 616

Savinelli pipa Trevi 616
Savinelli pipa Trevi 616Savinelli pipa Trevi 616

Savinelli pipa Trevi 616 bruyere gyökérből készült polírozott pipafej, hajlított szárral, 9mm-es filteres, fekete akril szopókával. A szárat egy ezüstgyűrű díszíti. Közepes kazánméretű.

Szállítási idő: 5-8 nap.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
fisherman76
fisherman76 képe
Nem kezdőknek való

Kiváló minőségű pipa, a világhírű Savinelli nehézbombázója.Nekem ugyanilyenem volt,csak fekete,homokfúvott változatban.Megvásárlását kizárólag veterán,öreg rókáknak ajánlom,akiknek még az ereiben is tömény nikotin csordogál.Mert a kazántér bizony nem közepes,nem nagy,hanem egyenesen hatalmas!Ez nem is lenne baj,hanem azt érdemes tudni,hogy egy ekkora kazánban a fél gombostűfejnyi parázs (ami a kívánatos méretű lenne) nagyon hamar önállő életre kel,ami miatt igencsak nehéz lesz kontrollálni.És onnan már csak egy lépés a túlhevülés,a csípős,maró füst,stb.Kezdőknek akár nikotinmérgezést is okozhat az a tekintélyes mennyiségű dohány,ami belefér,nem beszélve az időről,ami a végigszívásához kell.És nincs benne prekarbon sem,ami segíthetne az ideális szénréteg kialakításában.Ez egy Savinelli-jellegzetesség,ami szintén nem zölfülűeknek való...Én ezek miatt adtam el saját Trevimet,pedig már 18 éve pipázom.Szóval csak óvatosan!

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés