banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Tilbury Sweet Vanilla 40g pipadohány

Tilbury Sweet Vanilla 40g pipadohány

Klasszikus pipadohány keverék, a világ minden tájáról származó első osztályú dohányokból készült. Jellegzetes ízét a fűszeres nyers dohányok és az egzotikus vanília aroma tökéletes összhangja adja.

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
s44px2
s44px2 képe
Üdv Mindenkinek! Számomra a

Üdv Mindenkinek!

Számomra a TSV tökéletes társ volt az úja kezdéshez.
Fontos volt, hogy "családbarát" legyen. 20 év kihagyás után minden apróságra kényesen ügyeltem. Példának okáért az árat és az illatot kellett előtérbe helyezni. Nem volt mindegy számomra, hogy a családra milyen első benyomást tesz, hiszen első benyomást, csak egyszer lehet tenni.
Bejött...
Minden családtag velem együtt élvezte a "nagy" visszatérést.
Biztos van ennél jobb dohány is, csakhogy a trafik törvény miatt nem nagyon lehet kapni a kisvárosokban.
A választék a nullához közelít, sőt néha el is éri azt...

s44px2
s44px2 képe
Mióta....

Mióta kipróbáltam a TSV- t viszonylag sok víz lefolyt a Dunán.
Kipróbáltam több más dohányt és ezáltal formálódott az ízlésem is.
Már értem a párhuzamot a TSV és az "élet rövidsége között".

Wulfgar
Wulfgar képe
Legelső vaníliás dohány amit

Legelső vaníliás dohány amit szívtam, nagyban hozzájárult, hogy megkedveljem ezt az ízvilágot, kicsit talán "lenéztem", kommersznek tűnt a cherry-s ízekkel együtt a különleges pipadohányok tengerében azonban ráébresztett, hogy egy kellemes vaníliás dohányt is lehet élvezni egy kis tejes cappucino vagy kávé kíséretében.Az a fajta íz amit jólesik pöfékelni nyáron az erdő szélén vagy akár télen a meleg szobába zárkózva a már említett italokkal.
Számomra a Peterson Aran-ja jobban bejön de a Stanwellt lekörözi.
Kicsit sok benne a fináncláb a csomagolása egyszerű de nem ígér többet mint ami rá van írva és az ára sugallja:egy olcsó vaníliás dohányt!

Vackor
Vackor képe
Tilbury Sweet Vanilla

Javára legyen írva, hogy mindenhol kapható és nem drága. Van aki meg is marad ennél a dohánynál és nem is kíván másikat. Én azért javasolnám, hogy ismerjünk meg más keverékeket is, hiszen túl rövid ahhoz az élet, hogy szar dohányokra fecséreljük :-)
No persze ha végképp nincs más, akkor a TSV egy elég jó kompromisszum lehet.

David89
David89 képe
Ha más nincs!

Hát! Ha más nincs az ember ezzel is pipázhat, de szerintem messziről kerülje el! A kezdők is. Inkább a Black Gold. Az ember csaphozzá párszáz forintot aztán vesz inkább valami normális vaníliás pipafüvet. Anyira nem rossz a kezdetekkor énis szívtam Tilbury-t. A véleményem az hogy egynek elmegy, de lépjünk tovább! Ezeket hívom énis egyszerűen harctéri dohánynak.

Szurujjas
Szurujjas képe
Nosztalgiával...

Üdv Urak!
Friss kezdőként csak annyit szeretnék jelezni a TSV-hoz kapcsolódóan, hogy számomra azért kellemes ez a dohány, mert ezen íz és dohánymélység volt az, ami elindított a pipálás irányába. Maga a dohány, hogy is mondjam: Kissé nedves, érdemes lehet szárítani rajta legalább egy fertályórányit. A vanília számomra mindenütt kellemes (bocs, ízlések és pofonok), legyen annak lelőhelye a konyha, vagy a könyvtár. Teljesen mindegy, mert kedvelem. Ebben a dohányban pedig valahogy jó elegyet kapott, mert (szemben pl.: a Mac Baren szárazságával és számomra enyhén csípős végével) íz tekintetében is kiegyensúlyozottan szívható végig a tömet. Milyen kár, hogy november van, mert a kerti diófa alatti ücsörészéshez lenne leginkább való és mondjuk egy Faludy, vagy Ecco könyv molyolása közben épp kellemesen egészíti ki az ember gondolatait. Nekem nem volt eddig gondom a töméssel (és kellő szárítást követően) az égéssel sem. Könnyednek én magam nem mondanám ezt az ízt, de hogy hajazzak valakire: olyan június-augusztus közti fülledtség árad belőle. Mint mikor megboldogult fiatal korunkban a lányokkal a csillagokat bámultuk a nyári éjszakák ölén. Én kedvelem -:)

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés