banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Gasztrohumidor 80 szál szivar részére, bordó

Gasztrohumidor 80 szál szivar részére, cédrusfa, üvegtető, kristályos párásító,
Gasztrohumidor 80 szál szivar részére, cédrusfa, üvegtető, kristályos párásító, Gasztrohumidor 80 szál szivar részére, cédrusfa, üvegtető, kristályos párásító, Gasztrohumidor 80 szál szivar részére, cédrusfa, üvegtető, kristályos párásító, Gasztrohumidor 80 szál szivar részére, cédrusfa, üvegtető, kristályos párásító, Gasztrohumidor 80 szál szivar részére, cédrusfa, üvegtető, kristályos párásító,

Bordó színű, üvegtetős szivar tartó doboz, amely kb. 80-100 szivar tárolására alkalmas. Két szintes Angelo szivar tartó gasztrohumidor*, az oldalán üveg betéttel, cédrusfa belsővel, beépített hygrométerrel. A tető kulccsal lezárható, az oldalán ezüst színű fogantyúkkal.
Szivacsos párásítóval és külső hajszál hygrométerrel küldjük.
Gyönyörű ajándék is lehet egy szivaros számára!

Külső méret: 380mm x 265mm x 185mm
Belső méret: 355mm x 240mm x 145mm

* A "gasztro" szó esetünkben annyit jelent, hogy ez a humidor a szokásosnál is masszívabb, jobban meg van erősítve. Fel van akár arra is készítve, hogy huzamosabb ideig és rendszeresen hozzák-viszik, pakolásszák és ezt is jól bírja, mégsem esik szét. (vannak országok ahol még ma is elit éttermekben naponta a vendég asztalához viszik-hozzák, belőle szivart kínálnak, tehát innét ered a "gasztro" szó)

Tehát annak, aki sokat költözködik, vagy mondjuk szereti a vendégeit nyáron más helységben fogadni mint télen, ez egy ideális választás!

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés