banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Peterson pipa Churchwarden Prince 2 Rustic

Peterson pipa Churchwarden Prince 2 Rustic
Peterson pipa Churchwarden Prince 2 Rustic

A Peterson Churchwarden Prince 2 Rustic pipa bruyere gyökérből készült rusztikolt gömbölyű pipafejjel, 20cm hosszú, fekete, filter nélküli ebonit szopókával. Enyhén hajlított szárát egy széles ezüst színű gyűrű díszíti.
Közepes kazánméretű.

Méretek:
A pipa hossza: 255 mm
A pipafej magassága: 33 mm
A kazán mélysége: 25 mm
A kazán szélessége: 19 mm
Súlya: 38 gramm

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
Wulfgar
Wulfgar képe
Még évekkel ezelőtt

Még évekkel ezelőtt Írországban sikerült beszereznem ezt a pipát a Peterson dublini mintaboltjában amolyan szuvenírként.
Az ottani dohánykeveréket, Fox Celtic Mixturet szívtam belőle majd később megadva az "életérzést" Peterson Sherlock Holmest.A pipa gyönyörű kidolgozású, művészi darab és ehhez méltó tisztelettel és gyengédséggel kell közelednünk felé különben megbosszulja magát :)
A hosszú szár nehezen tisztítható és mivel filter nélküli ezért hajlamos a "szörcsögni" és a kondenzvíz felszökni.(pipakristállyal még nem próbáltam de enyhíthet a dolgon!) Mindenképp türelmet és nyugalmat igényel!Nekem a kazántere kicsit kicsinek bizonyult.
Aki szeretné egy magasabb szintre emelni és elmélyíteni a pipázást az egy tv pipával megteheti.A jutalma hűvös füst lesz és egy gyönyörű pipa feletti "uralom".
Tapasztaltabb pipásoknak ajánlanám akik szeretik a rusztikolt változatokat és keresnek egy kis kihívást és változatosságot a kéklő illatos füstök terén.

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés