banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Agyagpipa - fehér, 40 cm

Agyagpipa - fehér, 40 cm

Fehér színű , hosszú szárú kerámia pipa, mely ideális választás kóstoló pipának.
Méretek:
Pipa hosszúsága: 400 mm
Fej magassága: 48 mm
Kazán szélessége: 22 mm
Kazán mélysége: 46 mm

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
David89
David89 képe
Szèp!

Vègre èn is boldog tulajdonosa vagyok, egy ilyen angol-holland tìpusu agyag pipanak! Olyan kis könyű, semmi súlya nincs. Szèp churchwarden. Tùl sokszor èn sem fogom hasznàlni de örülök, hogy a kis testvèrèvel együtt gazdagìtjàk a gyűjtemenyem.
Az elsõ hasznàlatnàl csak òvatosan, mert èn nagylegèny mòdjàra bekaptam a szàmba. Csak hogy a szàr vègèn a szopòka is barnàs szìnü agyag! Ùgy hozzà ragadtak az ajkaim, hogy mikor a pipàt kikaptam a szàmbòl, vitte magàval a bõrt is. Elsõ talalkozasunk kicsit vèresre sikerült. Ùgy hogy csak vigyàzat! A hosszù szàrkefèt èn feltudtam tolni a szàràba, a kihùzàsa màr sokkal nehezebb.
Èn is ajànlom mindenkinek! A gyūjtemènybe enyièrt meg mindenkèpp!

Jack Sparrow
Jack Sparrow képe
A kíváncsiság itt is győzött :D

Mivel nem bírtam ellenállni a kíváncsiságnak, megrendeltem az előbb tárgyalt kis méretű agyagpipa nagy testvérét is. Nagyon nem szaporítanám a szót, csak leírom azt a pár eltérést, amit a kicsihez képest tapasztaltam.
A pipa már az első lépésnél megtréfált. :D Az ívelt, hosszú szár végén, a feje még kifelé is dől. Úgyhogy rágyújtáskor majdnem a tükör elé kellett álljak, hogy lássam parázslik-e rendesen a dohány. :D Ha már a fejénél tartunk: a leírásban az van, hogy kóstoláshoz ideális. Szerintem nem csak kóstoláshoz jó. Tekintve, hogy a rendes méretű fejbe bőven fér dohány. A füst pedig kellemesen hűvös a hosszú szár jóvoltából. A forró agyag szaga itt érezhető volt a beszívott füstben. Egy bő másfél órát pöfékeltem vele. Szűrő hiányában a végén be is szédültem, mint az őszi legyek. :D
Túl gyakran ezt sem fogom használni, de eléggé ritkaságnak számít, úgyhogy nem bántam meg a vásárlást. :)

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés