banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Capitello TV-pipa Dublin - fekete

Capitello TV-pipa Dublin - fekete
Capitello TV-pipa Dublin - fekete

A Capitello TV-pipa Dublin bruyere gyökérből készült fekete színű polírozott pipafej, 9 mm-es filteres, enyhén hajlított szárral, fekete akril szopókával. A hosszú szárát keskeny gyűrű díszíti.
Közepes kazánméretű.

Méretek:
Pipa hossza: 270 mm
Pipafej magassága: 52 mm
Pipa kazán mélysége: 40 mm
Pipa kazán szélessége: 19 mm
Súlya: 62 gramm

Listaár: 26.955Ft
itt csak: 17.990Ft
Cethaj
Érzékeny szépség - Ajánlom

Itt a Pipaboltban vettem tavaly május végén ezt a pipát, ez az első fekete pipám. Régi vágyam volt egy fekete. Most pont ebből szívok Mac Baren Cube Silvert és gondoltam megosztok pár tapasztalatot.

Stanwell HCA II. pipámhoz képest a szár sokkal robusztusabb, ez a vaskosság meglepett az első találkozáskor, de nem rossz értelemben. Szerintem egyszerű, letisztult megjelenésű és igen dekoratív darab.
A kazán külső felületén találtam egy-két apró felületi hibát, valamint a gyűrű alján is van egy kis csúnyaság, de mindez csak nagyon közelről látszik (keresni kell). Ne ijedjen meg senki ennyitől.
A kazán fala vastag, látszatra "van benne anyag" de mégis könnyű. Tapasztalatom szerint könnyen átforrósodik. Többnyire lágy vagy közepes dohányokat szívtam eddig belőle, mégis "bedurrant" párszor, ha elbambultam. Most a Silver közben is így jártam, pedig ez nem egy harapós dohány elvileg.
Ne tudom melyik dohány tette, de sajnos néhány minimális méretű felhólyagzás már van rajta (ez is csak közelről látszik, nem zavaró).
A furat szép, jó helyre tették.

Összességében egy csinos, kényelmes pipa. Egyszerűbb hétköznapokra szántam könnyed dohány társakkal, mégsem veszem zokon érzékenységét.
Az ára remek, a fönti kritika csak a tárgyilagosság miatt íródott.

Szívesen ajánlom mindenkinek, kezdőknek is kellő óvatossággal.

Jack Sparrow
Jack Sparrow képe
Érdekes egybeesés! :-)

A Cube Silver-t én is chuchwarden pipából szoktam szívni! :-)

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés