banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Capitello pipa Donna Billiard 13

Capitello pipa Donna Billiard 13
Capitello pipa Donna Billiard 13

A Capitello Donna Billiard 13 pipa bruyere gyökérből készült fekete színű pipafej, 9 mm-es filteres, egyenes szárral, fekete akril szopókával. A hosszú szárát vékony rézgyűrű díszíti.
Közepes kazánméretű.
Méretek:
Pipa hossza: 170 mm
Pipafej magassága: 45 mm
Pipa kazán mélysége: 33 mm
Pipa kazán szélessége: 18 mm
Súlya: 40 gramm

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
tzoli
tzoli képe
Könnyű, ravasz :)

Nekem is van egy ilyen pipám. Ez volt a második darab a gyűjteményemben. Élőben, boltban láttam meg, ott rögtön megfogott. Igazából "nőies" kecsessége miatt társaságban nem igen preferálom, viszont magányosabb, esti pillanatokra, főleg rövidebb tömetek elpöfékelésére mindenképpen jó társ lehet. Én natúr dohányra fogtam be.
Nincs nagy tapasztalatom, de úgy érzem, hogy viszonylag kisebb, ám mély kazánmérete miatt nehezebb a tömése, ráadásul a pipa feje is előre bólint, emiatt a gyújtás és tömködés is nagyobb rutint kíván. Ezek miatt én kezdőknek nem ajánlanám, jómagam is csak akkor használom, ha biztosan oda tudok figyelni, de így is kihívást jelent.

gszecs
Waidmannsheil!

Én azt mondanám, hogy MacBaren black Ambrosia, ha lehetne kapni. ;-)

chrudinak22
chrudinak22 képe
"Nem csak "Donna"-knak"

Kb 2 hónapja vettem egy ilyen pipát, kíváncsi voltam a hosszú szár miatt, hogy mit fog mutatni, és szerettem volna egy fekete pipát is. Nem bántam meg, szép pipa, bár a szopóka szerintem ( jó értelemben véve) otromba és vastag, ami megint csak nem baj, hiszen így adja meg a szépségét. A kazán fala vékony, hamar átmelegszik, plusz a fej megviccelt, mert még kicsit előre is dől. Egyszer használtam eddig, egyenlőre a polc dísze, várja a dohányát, amit eddig nem találtam meg. Itt tenném fel a kérdést, hogy milyen dohány lenne illő ehez a.pipához?

Jack Sparrow
Jack Sparrow képe
Jó választás!

Szép, elegáns darab! Nekem is van vékonyabb falú piám, ez ugye óvatosbb tempót kíván, nehogy esetleg a fa/gyökér elkezdjen kiégni, vagy a bevonat felhólyagosodjon a nagy hő miatt. A bele való dohány miatt meg ne aggódj! Előb-utóbb úgyis megtalálod majd a hozzá illőt. :-)
Tudnál adni egy e-mail címet? Vadászkalapokkal kapcsolatban lenne egy-két kérdésem, de azzal nem akarom a pipás fórumot offolni, lévén nem idevágó téma.
Köszi! :-)

chrudinak22
chrudinak22 képe
Dohányválasztás

Persze, kéri a lassú tempót, én valami lágy, ízes dohányt gondoltam hozzá.

E-mail címem: chrudinak22@freemail.hu

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés