banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Capitello pipa Army Dublin 1.

Capitello pipa Army Dublin 1.

A Capitello Army Dublin 1. pipa bruyere gyökérből készült polírozott barna színű pipafej, 9 mm-es filteres, egyenes szárral, fekete akril szopókával, Army-csatlakozással.
Nagy kazánméret.

Méretek:
Pipa hossza: 150 mm
Pipafej magassága: 50 mm
Pipa kazán mélysége: 39 mm
Pipa kazán szélessége: 20 mm
Súlya: 48 gramm

Listaár: 19.125Ft
itt csak: 12.990Ft
tzoli
tzoli képe
Élvezetes darab!

Már a kicsomagoláskor látható, hogy egy letisztult, de határozott formájú, igényes pipát vehetünk kezünkbe kategóriájában. Számomra a meggyújtást nem nehezíti a befelé lejtő kazán perem. A kazánt nagyon optimálisnak tartom. Eddig általában szűkebb pipákat használtam, azokhoz képest a kissé nagyobb kazán belső kifejezetten élvezetessé teszi a füstölgetést. Amit rögtön észrevettem, hogy talán tovább, könnyebben tartható benne a pici parázs. A pipa fala talán kissé nehezen melegedig át így kezdők számára nagyobb odafigyelést igényelhet, de ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy az abszolút kezdők számára is jó választás!

A PipaBolt jóvoltából pedig egy kifogástalan darabot vehettem át, látatlanul is. A furat tökéletes és a gyökér minősége is felülmúlta várakozásomat! Köszönöm a gyors postát!

KaGa
Vélemény

Összességében egy jó pipát sikerült megismernem ebben a típusban. A kazán alakja inkább mélyebb, mint szélesebb, viszonylag vastag fallal.A szárcsatlakozás is jól illeszkedik.A gyújtást kissé nehezíti -főleg gyufával-, hogy a kazán pereme kifelé emelkedik. Jó ár-érték aránnyal rendelkező darab. Kezdőknek tökéletes választás lehet.

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés