banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Capitello pipa Army Apple 1.

Capitello pipa Army Apple 1.

A Capitello Army Apple 1. pipa bruyere gyökérből készült polírozott gömbölyű barna színű pipafej, 9 mm-es filteres, enyhén hajlított szárral, fekete akril szopókával, Army-csatlakozással.
Közepes kazánméretű.

Méretek:
Pipa hossza: 155 mm
Pipafej magassága: 46 mm
Pipa kazán mélysége: 37 mm
Pipa kazán szélessége: 19 mm
Súlya: 60 gramm

Listaár: 20.205Ft
itt csak: 12.990Ft
Jack Sparrow
Jack Sparrow képe
Hajrá!

Nagyon sok, kellemes füstölést kívánok hozzá! :-)

Glaucus
Köszönöm :)!

Most olvastam gibzo kolléga írását, látom, hogy szinte egy véleményen vagyunk egy hasonló pipával kapcsolatban. Teljesen egyetértek, hogy a 20-30 ezres kategóriával vetekszik. Az én legdrágább pipám egy francia, calabash formájú BC pipa, de ennek nyomába sem ér. Van két Stanvell-em, az egyiket újra kellett fúrnom, mert el volt rontva :(. Persze nem volt nagy probléma, de akkor sem vártam volna ilyen hibát. Egyébként meg azok is szépek és jók!. A lényeg csak az, hogy ezek a Capitello pipák (van egy tv pipám is) nekem nagyon megnyerő minőségűek, és ha az árukat is bevonom a képletbe, akkor pedig verhetetlenek. Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Glaucus
Még nem járattam be, de!

Szépen elfüstöltem belőle már két tömetet is. Amphora Full Aroma dohányt választottam bejáratásra, nekem ez általában bevált. Ha nem Latakra szoktatok egy pipát, akkor mindig ezt vagy McBaren Scottish Blendet választok.

Ezt a pipát sétálós, beszélgetős pipának szánom, hisz nagyon kényelmes. Méretei minden szempontból ideálisak. Az első benyomásaim abszolút beigazolódtak. Még csak oda sem kellett figyelnem, egyszer sem melegedett túl, a furat tökéletes méretű, nagyon finoman jön belőle a füst. Az alakja tényleg szuper. Annyira jó érzés kézben tartani, hogy néha csak úgy üresen is fogom :). Érdekes, hogy a kazán mérete ellenére (mely kicsit kisebb mint a legtöbb pipámé), majdnem annyi ideig tart a tömet mint nagyobb társaiéban. Szerintem nagyon szép, büszkén mutogatom másoknak :). Ajánlom minden pipásnak, aki egy igazán szép darabra vágyik!

gibzo
gibzo képe
Ez egy jó széria :)

Én a sorozat egy másik tagját vettem meg 2016 végén, és hasonlókat tapasztaltam:

http://www.pipabolt.com/node/2508#comment-1175

Glaucus
Ilyet szerettem volna!

Megérkezett, és természetesen időre, ahogy mindig! Pont olyan mint amilyennek kép alapján elképzeltem. Még nem avattam fel, várok, hogy átvegye a lakás páratartalmát, illetve átmelegedjen kicsit, hisz nagyon hideg. Nem annyira fényes mint a képen, egyszerűen polírozva van, de ez is kedvemre való, hisz tud lélegezni a fa, nem hólyagosodik fel a viasz. Hajszálrepedést már most látok rajta (ami idővel látványosabb lesz, ahogy besötétül), a gyökér nem makulátlan, ahogy egyik pipámon sem. Ez persze nem hiba, sajátosság! A kazán fala kb. 1cm vastag, kiválóan a tenyerembe illik a formája, és nagyon kellemes a fogása. A belső méret egy picit kisebb mint az átlag pipáimé, de ezt tudtam, ilyet szerettem volna. Az Army csatlakozás nekem kicsit kérdés volt, szerintem az a lényege, hogy mind a két karika peremes, ezért fém a fémhez ér összerakáskor. Jól tömít, nem túl szoros. Elég hosszú, majd oda kell figyelnem, hogy ne hevítsem túl a kazánt, hisz sem a füst sem a pipa fala nem lesz meleg szerintem. Nagyon tetszik, régi vágyam volt egy igazi apple! Majd bejáratás után megírom a tapasztalatokat.

Az ajándékom sem maradt el :), nagyon örültem neki. Egy hármas pipatartó, aminek természetesen már megvan a helye. Nagyon nagy köszönet a pipaboltnak ismét!!! Maradok továbbra is állandó (bár ritka) vásárló! Én már csak innen vásárolok pipát.

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés