banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

BLITZ pipafilter 9mm - 40 db-os

BLITZ system filter 40 db-os

BLITZ system pipafilter - aktívszén-szűrő 9mm-es pipába. Mindkét vége kerámiával zárt. Használata sokkal egyszerűbb, könnyebben lehet szívni, mégis hatékonyan csökkentik kátrány és a nikotin káros hatását, nem nedvesedik, a dohány valódi ízét élvezheti - így kellemesebb lesz a dohányzás élménye.
40 darabos kiszerelésben.
Svájci minőség!

Listaár: 1.615Ft
itt csak: 1.595Ft
Vackor
Vackor képe
Blitz filter

Szeretem ezt a filtert. Több ismerősömet is végigkérdeztem, hogy nekik mi a véleményük róla és azt mondhatom hasonló, vagy még jobb véleménnyel vannak mint én. Más aktívszenes szűrőkkel öszehasonlítva néhány fontos szempont merült fel amelyet meg sem gondolunk, pedig...
Kezdjük azon, hogy mindkét vége kerámiabetétes, ami nemcsak minőséget sugall, hanem valós kényelni szempont is. (Ámbár aki csak egyszer is tett be műanyagbetétes filtert fordítva, az onnantól nagyon fog rá ügyelni!) Érdekes, hogy kevésbé duzzad meg mint egyik ismertebb társa, és nincs mellékíze, mint egy harmadik típusnak. Ugyanakkor valamennyi általam ismert aktívszenes szűrő közül a legkevésbé vettem észre, hogy a dohány ízét módosítaná és e véleményemmel sem állok egyedül.
Ha a fenti szempontokat mind figyelmen kívül hagyjuk, s csak a puszta számokat veszzükk figyelembe, akkor csak azt mondhatom, hogy használjuk ki a bevezető árat és spájzoljunk belőle, mert ilyen minőségű filtert nem kapunk ennyiért! Sőt némileg gyengébbet is csak drágábban!

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés