banner.jpg

PipaBolt

Nagyker árak, közösség, tiszta forrás

Capitello pipa Arlecchino Wax Dublin 729

Capitello pipa Arlecchino Wax Dublin 729
Capitello pipa Arlecchino Wax Dublin 729

A Capitello Arlecchino Wax Dublin 729 pipa bruyere gyökérből készült polírozott barna színű pipafej, 9 mm-es filteres, egyenes szárral, nyerges, fekete akril szopókával. A szárát széles fagyűrű díszíti.
Közepes kazánméret.

Méretek:
Pipa hossza: 155 mm
Pipafej magassága: 52 mm
Pipa kazán mélysége: 42 mm
Pipa kazán szélessége: 20 mm
Súlya: 54 gramm

Listaár: 0Ft
itt csak: 0Ft
gibzo
gibzo képe
Vettem

Karácsony környékén vettem egy ilyet: http://www.pipabolt.com/node/2526

...és annak ellenére, hogy eredendően nem kedvelem a futurisztikus megoldásokat, ennek megszerettem a formáit, a szárát, a szopókát. A fej formáját is imádom - ezért is vettem meg -, de éppen ez a forma nem kedvez a munka közbeni pöfékelésnek, mivel nekem már túl súlyos. Filmet bambulni tökéletes :)
Ezért kerestem olyat, ami stílusában hasonló, de könnyebb. Ekkor akadtam rá erre a pipára. Az itt látható kép sajnos nem mutatja meg az igazi énjét, de talán ez:

http://www.smokershome.de/bilder/produkte/gross/Capitello-Arlecchino-Wax...

Mint az látható, a szár talán egyenesnek is mondható, de szerintem inkább íves, mivel a szopóka vége picit a fej közepénél lejjebb van.

Pár napja kaptam meg, a PipaBolt gyorsabban küldte mint ahogy ígérte, és még egy csodás ajándékkal is megfejelte, de már annyira nem bírtam magammal, hogy most turbó bejáratásba kezdtem. 10 tömet felesbe, 10 tömet telibe, napi 3-4 használat.

Bocs... de imádom, használnom kell!

Kezdőknek és véneknek is csak azt tudom mondani, hogy ezt ne próbáld ki! Mert ha mégis, akkor ebből szerelem lesz, az biztos :)

Vakond
A mellékelt fotót látván

A mellékelt fotót látván nagyon megtetszett a pipa, hadd kérdezzek rá, hogy milyen dohány illik szerinted hozzá? Én most MB mixture scottish blendhez keresek pipát, de ezt látva hezitálni kezdtem valami aromás irányba, mert ezt a pipát szeretném megmutatni másoknak. :)

Vackor
Vackor képe
MB mixture scottish blendhez

És ez miért ne lenne stílusos hozzá? Egy könnyed, elegáns vonalvezetésű pipa - mint a MB mixture scottish blend-, szerintem teljesen megfelelő. S reméljük az ízeik is találkoznak majd :-)

Vakond
Ez így is van, csak a baráti

Ez így is van, csak a baráti körömben a natúr vonal kevesebb toleranciát élvez, viszont ez a pipa megérdemli mások tekintetét is, nekem annyira tetszik. :) Mindenképpen megpróbálok szerezni egyet belőle. A Wild Atlantichoz biztos nem ezt választanám, ahhoz keresek valami szigorúbb darabot :)

gibzo
gibzo képe
Csutkát neki :)

Vackor Mester jól írta, hallgass rá :)
Ami meg a Wild Atlanticot illeti, szerintem tegyél egy próbát csutka pipával. Akkor fogsz igazán megdöbbenni ha megkóstolod valamiből, és utána csutkából :)
Nekem durva volt elsőre mint lópokróc, de ma már annyira összeszoktunk, hogy én csak csutkából :)

gibzo
gibzo képe
...és szellőztesd!

Bocsánat, hogy ismét beleokoskodom, de most hirtelen bontottam egy csomag Wild Atlanticot, és én azzal kezdem, hogy szellőztetem. Addig, amíg tapintásra nedvesnek érzem, nem jó. Utána viszont csodás :)
Ezzel most lehet, hogy egy kisebb vitát generálok, de nem baj, legalább meghallgathatjuk mások véleményét és tapasztalását is :)

Vakond
Mindenképp kipróbálom

Mindenképp kipróbálom csutkából, mert kirándulni is azokat szoktam használni és vonzó párosnak tűnt említésed előtt is :)
Kösz a tippeket, a pipára meg úgyis lecsapok most, hogy hoztak belőle, csak előbb befejezem a tavaszi szezonmelót, addig úgysincs időm pipázni nagyon...

A hozzászóláshoz belépés szükséges
BÁRKI regisztráció NÉLKÜL IS tud vásárolni.
Első vásárlását követően létrehozzuk fiókját, ahol követheti rendeléseit, hozzászólhat a termékekhez, valamint jelentős kedvezményt adunk.
Ám ha már vásárolt tőlünk akkor Bejárat itt (olcsóbb!)
pipák - filter - tömködő - gyújtó - tisztító - hamus - tartó - táska - dohánytartó - flaska - kés